Valtònyc també conegut com “l’enfant terrible” català, ja no existeix. Ha crescut, madurat i s’ofereix amb aquest primer àlbum creat a homerecords.be, un renaixement. Després de 15 autoproduccions i un any a territori belga, surt de les ombres explicant-nos una història plena de perspectives.

La seva ploma roman intacta, lliure, provocativa amb una rara dimensió poètica i metafòrica. Valtònyc està acompanyat per talentosos músics, Boris Schmidt, Manuel Hermia, Bart Maris i Maarten Decombel sota la direcció musical de Erno li Mentholé, per desenvolupar-se en raps, donant-li una riquesa desconcertant i molt imaginativa. Amb el suport de productors i artistes del seu país com Ossian, Sr. Oca, Etxart Casas, Poor Tramit i Balle, STL Beatz i Yeke Boy… Valtònyc ha creat un àlbum estètic, fora de temps, lliure de codis i formules habituals .

La metàfora es troba fins i tot en el nom de l’àlbum. “Piet Hein” és un pirata holandès del segle XVI que, després d’haver estat tancat durant molt de temps pels espanyols, es venja i torna com un heroi al seu país.

La lluita de Valtònyc? Llibertat d’expressió, d’opinió i creació. Recordem que, Josep Miquel Beltran Arenas està actualment condemnat a 3 anys i mig de presó a Espanya per cançons escrites en 2012. Ara està exiliat a Bèlgica i el seu àlbum sona com un poderós himne que es convertirà aviat en un clàssic atemporal.

1- 00:00

2- Salones
Prod. StlBeatz

3- Punkis & Abogados

(ft Ossian)
Prod. Yeke boy

4- Creu amb tu

(ft Sr Oca)
Prod. StlBeatz

5- Hipocondría
(ft Erxart Casas)
Prod. Yeke boy

6- Piet Hein
Prod. Yeke boy

7- Lluita de gegants
(ft Poor Tramit)
Prod. Yeke boy

8- A contresens
(ft Badi)
Prod. StlBeatz

9- Que bonito es el amor
(ft Balle)
Prod. Valtonyc &
Erno le Mentholé

10- Foc
Prod. StlBeatz

11- El Cobarde
Prod. Erno Le Mentholé

12- Mulay Émbarek
Prod. Valtonyc

13- Nunca más veré la primavera en tu clítoris
Prod. Erno Le Mentholé

homerecords
sceneoff
icfc
homerecords
sceneoff
icfc

Contratació:
info@sceneoff.com